period x menentu&nak tahu

Last period 6/2...tapi masa tu darah keluar 4 hari je smpai saya tak pakai (pad) sbb sikit sgt tak lekap pn di seluar biasanya mula2 period byk darah keluar ni tak,lepas tu tak datang Dah smpai sekarang...dah masuk bulan 4 dah..... marin 12/4 keluar darah lagi dgn lendir, sikit je darah keluar hari ni 13/4 dah tak ada..... Kenapa ye..bleh sapa2 bagitahu tak...sbb saya pn intiar nak anak...4 tahun menantik?? doakn saya ye cepat2 dpat bby..

1 Balas

Irregular period. Jika sperma husband dipancut dalam, sudah tentu masa ni sis dah mengandung dan tidak mungkin darah mengalir keluar tak tentu masa. Sis ada bersama suami x ?