mengandung atau tidak

Last saya period 6/2 darah keluar selama 4 hari je tapi sikit je smpai tak kena pkai pad...lepas tu dah x ad dah sampai skarang ..13/4 tiba2 darah keluar skali dgn lendir2...sikit sgt tak lekap pn di seluar ...tgk esk dah x ad... bulan 3 dan 4 tak period..Saya check tapi tak naik dauble line pn.. #saya kahwin 4 tahun dah...skarang tgh intiar nak hamil...nak rasa bau bby..ad bby sendiri... #doakan saya ye..smoga saya cepat2 dapt bby tahun ni....Amin...

2 Balas

Macam mane sis? Sis pregnant x? Sekarang benda ni terjadi kat sy. Da 3bulan xperiod. Keluar lendir2 koko. Upt tetap negative.

Amin