Salam...hari tue sy test tgk 2 line...tapi alahan xde cme skit dkt payudara...normal ke?

Last period 6/1

Salam...hari tue sy test tgk 2 line...tapi alahan xde cme skit dkt payudara...normal ke?
2 Balas

saya now almost 7w. tahu pregnant dari 4w. masa mula2 4w simptom saya sama mcm nak period tp bukan. and sampai now tade alahan. saya lalu makan tade muntah tade pening cuma saya sakit pinggang je. cramp perut ke sakit dada dah hilang. normal je bagi sesetengah ibu hamil yg tak mengalami alahan. tp makesure nnt pergi klinik cek and scan ya. tunggu 2w lagi pun ok kalau nk pergi scan . tapi kalau ada spotting or trun drh segera pergo hospital.

1y ago

sy xpsti brpe weeks sbb x check lg..klau cek kt apps sptutnye period hri nie klau cek kdungan pla 4weeks...sy nk tgu 2mggu delay period baru sy g klinik...tp tuelh sy lalu sgt mkn asyik cri mkn je...ade pun cme skit pinggang ngn payudara je...

normal sis