Tarikh yg perlu di ikot

Last period 25/1....25/2 kluar drh setitik...pastu tiade lg...28/2 check prgnant test...2 line... Tarikh mn yg nk ikot...

Tarikh yg perlu di ikot
11 Balas

Mention tarikh last datang period 25/1 kpd doktor. Nanti time scan doktor akn measure saiz kantung janin tu dan kira tarikh due. Macam saya, beza sampai sebulan tarikh due tu bila compare tarikh last dtg period dengan saiz kantung janin. So last2 doktor ikut yang tarikh based on scan janin tu shaja

Ikut tarikh hari pertama last period.. Klu 25/1 hari pertama last period, bgtau tarikh tu pada doc.. Yg 25/2 tu bukan period, tu cuma darah sbb janin baru lekat je.. Jaga diri ya.. Baru lagi tu..😊

Follow last period bulan 1. Bulan 2 tu implantation bleeding je tu, baru lekat. Tahniah.

25/1 period 25/2 implementation bleeding Klu ikut date period hari ni kamu dah 5w

25/1 tu dah habis period ke? Ambil tarikh 7 hari sebelum hari 25 tu

Rasanya darah yg 25/2 tu spot sbb pregnant je sis....

Klu doctor tanya bg tarikh 25/1 tu sis. .

last period on the first day

Ikut 25/1 tu....

Tahniah sis