check pregnancy

bila waktu sesuai nak check upt ye? saya dah missed period 5 hari.. ada tk dekat sini yg pernah guna clear blue? berkesan tak kalau nak check awal ? #ingintahu

10 Balas

Berkesan sgt sebab dah lewat kan. Even upt biasa pun kalau dah missed period 5 hari dah boleh nampak double line. Kalau samar pun samar yg terang. Kalau period regular double line terang dah late 5d

saya guna clear blue. saya check 10hari sebelum tarikh period. detect pregnant 2-3w. saya check sebelum tarikh saya period. which is saya period 14/1 , saya check 4/1.

Saya check bila dah 14 hari lambat period. Saya guna upt dekat watson, clear blue sebab terkejut tengok double line 😭😭👼

2w ago

Sebelum 14 hari saya tak check sebab saya takut berharap. Sebelum2 ni tak pernah double line, kalini je 🤣

sy beli yg biasa je yg murah2 ,xpnh beli yg mahal..slalunya shari sbelum due period sy dh cek klau xde tnda2 nk period

Sekarang pun dah boleh. Saya guna Clearblue, test 4 hari sebelum expected period sebab regular period cycle.

Beli yg kat watson dip n tell pun ok. Lewat sehari period dah naik double line

kalau dah missed period tak kira awal dah. boleh dah nak check. moga murah rezeki.

sye guna CB mmg tepat. 2hari sblom period dh detect. CB ni pling sensitif .

klu period regular, bley da tu check.. trusted result dah.. xde confuse2

beli jenama dip n tell