Salam min nak tanya

Last bersama 13hb pukul 4pagi.... Dalam tghari 15hb( cd 17) ada darah sikit keluar.... Ada kah nie darah spotting atau bukan ya?

Salam min nak tanya
7 Balas

kalau risau boleh pergi klinik. nanti dr cek baby and vagina and dr akan beri ubat. jangan malu dan takut jumpa dr. cerita je selepas bersama keluar spotting. biasa kalau spotting sebab bukan bersama pun dr akan tanya ada bersama ke. ni dari pengalaman saya.

2y ago

Boleh test kit sdh kah klu begitu....

kalau baru 2 hari tak pasti la spotting implantation ke tak. tp kalau dah delay period tu boleh je check upt.

Klau dh delay period blh jd la.. tp kena cek upt dulu la.. klau x tu biasanya nk period

2y ago

Period dah datang 30hb toe sampai 1hb jak..... Start Bd 5hb sampai 13 hb derek terus.... Pjj kan

kemungkinan boleh jadi, tunggu 2 minggu lagi, test lagi

2y ago

Insyaallah.... X blh kah test skg nie

kdg tanda period nak dtg..sya selalu mcm ni

2y ago

Ok... Skg badan lemas jak mcm mhu tido jak... Ndak larat mhu buat kerja

Entah. Sy bkn doktor

Park