Spotting/keluar darah selepas dr seluk

Salam semua. Saya nak tanya, normal tak lepas dr seluk utk check ketebalan serviks/rahim lepastu akan ada keluar darah yang jenis spotting. Kalau normal sampai bila darah tu akan keluar ya?

4 Balas

normal je. lagi satu, mcm saya bila start ada contraction darah terus turun sampai waktu delivery, doc kata sbb serviks makin menipis & kepala baby makin turun & turun.

Darah tu kuar smpai sis bersalin..darah bukaan jln utk baby sis..sy dulu mcm tu..skrng sy prgnt no 2..doa sy cpt bersalin..due 29/5

2w ago

Aminnn..terima kasih doa kn🥰

Normal sbb nurse pernah bgtahu. Saya 3 hari haritu keluar. Spotting je pastu takkeluar dah

normal. and tak pasti spotting tu sampai bila.