Hi saya nak tanya

In shaa Allah mybe awal bulan 1 saya nk buat buku pink. Tapi saya nk tahu, 11/11 smpai 13hb keluar bukan jenis keluar darah haid. saya keluar spotting, tp saya tk sure tu spotting atau darah haid. saya last period 23/10 .. so nnt kalau nurse tanya last period saya. adakah saya kena cakap 23/10 atau 11/11 ? ke

3 Balas

kalau ikutkan 11/11 tu dikira period sbb dah lebih 15 hari dari 23/10. & selalunya spotting dlm 1-2 hari sahaja. mostly 1 hari je tu pun sikit. tp takpe, nanti kalau nurse tanya, ckp je dua2 tarikh tu. nanti nurse akan kira & tgk berdasarkan scan yg awk akan bg nanti.

1y ago

hihi. okay tq awk🙂🙂

last period yg 23/10 tu la

1y ago

yeke awk.. kalau ikut yg last period bulan 10 tu saya dh sebulan juga mengandung. tp saya cek upt masih cerah2. belum gelap lg..

Puan check UPT bila?

1y ago

bru smlm saya cek upt.. naik double line. tp tk pekat lg.