Adakah anda menggunakan mana-mana langkah dalam merancang keluarga? Tandakan semua yang berkenaan

Select multiple options
Kondom
Pil Perancang Keluarga
Intrauterine device (IUD)
Implant
Suntikan perancang
Cincin perancang
Perancang diafragma
Pil perancang kecemasan ("makan selepas waktu pagi")
Lain-lain (sila komen di bawah)

1049 respon

45 Balas

Rancang sendiri & xpernah amik apa2 perancang. Kawin muda masa umur 23. Anak 1 & 2 gap 2 tahun stgh. Anak ke2 & 3 gap 3 tahun Anak 3 & 4&5(twins) 3 tahun Twins & ke 6(bongsu) 3 tahun

Tidak menggunakan mana2 perancang keluarga. Merancang sendiri #TAPsupermoms #TAPactiveusers

berkesan jika anda ada disiplin diri kerana pil perlu dimakan selama 21hari tanpa henti

Merancang sendiri tiada mengambil ape”..jenis perancang

Own planning without instruments and pills

Rancang sendiri.. Tak ada ambik apa2

Tak guna mana2 perancang keluarga...

saya hanya merancang sendri sahaja

rancang sendiri.

x ambk sebarang perancang