Adakah anda menggunakan lampin yang berbeza untuk si kecil pada siang dan malam hari?
Voice your Opinion
Ya, berbeza lampin siang dan malam
Tidak, sama sahaja siang dan malam

4366 respon

14 Balas

Sy suka pkaikan brand Mikubi utk malam hari. Sb tahan bocor walaupun lebih 8 jam. Yg penting, bgun pg kering dan xde bau hancing. Siang, sy pkaikan Applecrumby. Sb lembut, nipis tak berpeluh. Siang hari bby lasak, so velcro dia kuat sesuai dgn kelasakan dia😊

4y ago

berapa range harga mikubi dan applecrumby tu?

Sama lampin skg pakai genki💞 tahan biarpun kadang sampai pagi x bocor,,dulu bukan pakai genki itulah kadang baby rewel malam.mgkn x selesa sebab pants cepat basah .

Ya.Mlm pakai yg mhl sikit spya x prlu tukar tgh2 mlm takut ganggu baby tido.

During the day i use huggies, at night i use offspring

Tidak, sama saja siang dan malam 🤗✌🏻

Siang huggies, malam mamypoko.

Tidak #TAPSupermoms

No. I used the same.

Tak..same je

Sama saja