after a long journey

lama x bersiaran.. Alhamdulillah syukur sgt2 , lama x online sbb nk kurangkan kerisauan di hati. post sy sebelum2 niy semua pasal kerisauan .. masa awal2 pregnant. upt makin samar lah, bleeding la, xda rasa cramp, mcm2 kerisauan. Masa awal2 pregnant sy ada bleeding yg agak panjang n heavy. sy igt sy keguguran bila check dekat ong rupanya ada polip servik, lepas buang polip pintu rahim terbuka dalam 1cm. n masa scan nak buang polip tu dr ckp kantung kosong dr suspect blighted ovum siap pesan jgn simpan harapan.. appoinment 3 minggu kemudian dr ckp kalau masih xda janin hari niy nak cuci. risaunya hati hanya tuhan saja yg tahu. tp alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar anak saya dah ada heartbeat dgn jelas hari niy. syukur Alhamdulillah terima kasih kerana kuat anak ibu. semoga kehamilan kali ini berjaya dgn jayanya.

11 Balas

Sma la sis. Sy pn ada serviks polips jga.. sis kna tny ng dokte sma da dorg da buang hbis ke x.. mcm sy, msuk ward 8jan20 sbb nk buang serviks polips tu sbb bleeding bpnjgn dr ujg bln 11.. skli msuk bln 2 baru2 ni 17hb sy msuk ward lg, d sbb kn serviks polips jg.. rupany pihak ospital x buang hbis , depa ambi seketul bt uji kaji sma da bbhya ke x bnda tu.. alhamdulillah da buang hbis da bln 2 tue skrg ni msuk 20weeks da.. smoga sgla urusan kta d pmudahkn amin..

2y ago

hari pertama jer.. lepas tu xda dah

Alhamdulillah syukur... Jaga diri dan utama kan kesihatan... Jangan renyah n buat keje berat ye... Semoga Sentiasa berada dalam lindungan Allah hendak NYA... Aamiin

I feel u sis.. i pn dari golongan mcm sis .mrisau mcm2 InshaAllah xde pa2 bukkan berdoa ...solat .. Semuanya dari Allah SWT ..

Syukur. Semoga dirahmati selalu ya. Hope ibu dan baby kuat.

Syukur lah sis. Sabar itu indah. Skrg sis dah brpa minggu

4y ago

skrg dah 13 week ++

tahniah sis.. semoga dipermudahkan urusan sis

Wah syukur sis. Dah brpa mnggu masa tu nmpk baby.

4y ago

msa nampk baby 9w 2d

alhamdulillah... stay strong sis

Alhamdulillah.. Tahniah sis🌷

Syukur Alhamdulillah