Persiapan Bersalin Sebelum Due Date!

Lama lagi je due date anda, Ibu? Jom lah kongsikan dengan kami kot ada yang sama tarikh dengan anda! Hehehehe... Sementara tunggu due date tu persiapan bersalin dan persiapan barang newborn macam mana pulak? Haa, berapa % je yang anda dah sediakan?

Persiapan Bersalin Sebelum Due Date!
59 Balas

Insyaa Allah.. 2 minggu lagi.. Alhamdulillah, brg keperluan dlm bag ke hospital semua dh ada

11/2 ank ke 8,tp bb syokk lg ddk dlm xde tanda2,KLU bb xnk kuar jgk 11/2,17hb kne serah diri,doakn sy dan bb slmt,

Due on april. Baju2 baby baru basuh harini. Semoga allah prmudahkan pregnancy kalini, amin yra🤲🏻🤲🏻

. Due date 20.2... 38weeks2days skrng tnggl menunggu buah hati ke4, semoga semuanya di permudahkan 🤲🏻

5mo ago

hi sis same due date... tgh tgu baby 😍

lagi 9 minggu.. dah basuh baju. tinggal cari pam susu je. lain2 da beli. tp perut da kebawah haih risau

Due 30/9 tak buat prepare ape2 pun lgi sebb awl lgi..kita seronok puasa ngn beraya dlu🫢🫢

semoga IBU2 semua dipermudahkan segala urusan bersalin.. Aamiin Allahumma Aamiin 🤲🤲🤲

due date 8.9 tapi belum tau boy ke girl kan tunggu tau boleh lah beli barang baby semua 😁

due bulan 7 tapi barang dh 80% lengkap sbb barang2 arwah anak yang pertama masih ada 🥰

due 11.3.. 35w now br beli barang2 baby.. walau X sabar nk beli awal but prepare sikit2 dulu

5mo ago

sy 10,3.. 36w masa cpt blalu xlma lgi nk bsalin cuma lupa dh cara nk meneran brnak cner 😅 first sulung induce sakit gila² xthu la bln 3 nti,,