theAsianparent dah jadi KRT ke ?

Lama dah tak buka apps ni, sekali buka banyak pula post luahan perasaan dari post pertanyaan tentang pregnancy or baby.

14 Balas

Sbnarnya bnyk topic yg boleh di bncang dlm apps ni, sme ad sis nk follow or x.. Sbb ad kategori dy... Klu sis nk focus pd pregnancy n baby sahaja, jgn sesekali follow lain2 topic... N klik follow pd pregnancy n baby shj #TAPSupermoms

9mo ago

kite tak follow pun, bersepah kat news feed🙄. sebab tu kita cakap serabut, Ibu mengandung ni masing2 ada problem sendiri...masuk asian parents ni nak happy2 nak tahu tips semua. ni asyik tgok luahan perasaan org yg dgn kita2 stress. kalau satu Dua post takpela, ni Dari 20 post 18 post luahan.. nak meluah pergi lah KRT. Bukan tempat orang cari tips Dan petua bayi Dan mengandung

alah sis, bg sy xsalah pn.. kdg2 mnusia ni xde tmpt mluah.. kite bg je lah moral support, kot nnt kite plak ada mslh yg sama kan, org len plak support kite 😉 cme kdg2 yg asyk tnye n buntu psl urine test die naik 1 or 2 line tu yg sy cpt2 scroll 🤣

sis maaf ckp ea.. kalau tak suka scroll je laju2 abaikan je dan berhenti complain.. background org x sama, x semua yg ada tempat meluahkan perasaan.. org kalau pendam masalah lama2 boleh murung.. mintak tlg ada empati sikit la ye..

9mo ago

dalam ni orang mengandung pun bukan semua sama. ada yg ada depression bagai . so mintak tolong ada empati jugak nak meluah pun. nak skroll laju2..yg meluah tu patut hormat tempat sepatutnya

sis jangan la bitter teruk sis. kadang orang nak meluahkan tak tahukan mana, bagitahu mak kang kata tu la yang kau kahwin, mak mertua nanti pula kata kita ni banyak songeh, bagitahu kawan kang jadi buah mulut.

3y ago

Betul atleast sesiapa luah kt sni. Kita boleh boleh pendapat or nasihat sbb kbyakkannya boleh saling memahami sbb kn ramai ibu2 atau bakal ibu atau yg tgh ttc ke. Byk psamaan jd memahami gitewww

at least apps ni lebih privasi dari facebook tu. rasanya no one know each other dalam ni so nak meluah tu tak lah malu sangat. simpan sorang lama lama boleh biol sis. kasihanilah sesiapa yang meluah tu

4mo ago

@Tanpa Nama. Dah tuuuuu tak payah la bacaaaaa. Kau scroll je laju2. Kau tak suka kau punya pasal lah! Kau deppresion ehh? Busuk nau hati

bole jela sis..kdg tny..krik krik krik je..xde org nk jwb pon..duk like status jek...jd mcm diari dh apps ni..lg pon apps ni bkn cerita psl pregnancy je..byk kategori lain2 lg...

Memang dibenarkan pun sis. Kalau nak fokus on pregnancy and baby, sis terus tengok ikut topic.

Myb bze dy, sni rmi komuniti ibu...so in a way mcm supot group skit, jwb persoalan2 yg susa nk tny dpn2 tp ble gugel x fhm ape2

3y ago

Btulllll..

Tak slah rsanya sis. Cuma yg slhnya tnya sini, cerita hal rmh tgga. Kkdg mau gugur anak. Mcm ragam. Haha

4y ago

Yes sisss. Saya tau KRT KISAH RUMAH TANGGA. dan saya follow juga fb page tu.

setuju.. perempuan2 ni kalau boleh semua tempat nak bedal. luah lah tempat yg patut..serabut bethol