Baby aktif sangat

Hello mommy semua! Normal tak baby aktif waktu hujung2 trimester 3 ni? Sy dah masuk minggu ke 38 & takde tanda2 bersalin lg. Sy enjoy je sepanjang pregnancy ni tp itu la baby gerak aktif sangat hahaha sampai ngilu perut. Harap ada yg respond sbb sy ada post sebelum ni tp takde respon so sy taktau apps ni bermsalah ke atau post sy tak tersiar #ingintahu #firs1stimemom

2 Balas

Normal je baby aktif. Tp still kena pantau aktif dia tu mcm biasa/ tak

normal je sis