Pregnancy :)

Siapa baru je dpt tahu diri sndiri pregnant, lps tu excited hari2 buka apps ni nak tengok size, and rupa janin walaupun tahu tu bukan gambar real ??? Saya hari2 buka apps ni nak tengok baby/kandungan dah brape minggu (wlaupun sy dah tahu), saya tengok due date, size, and status post orang lain ?

25 Balas

Sama la sy.. Hari2 dok tgk perkembangan janin.. Xcited gila tgk pembesaran dia.. Dlm fon ada 2 3 app la download utk tgk perkembangan janin.. Dari besar seed smpai la ke besar tembikai.. 😅

Sama sy . Hari2 tgk . Bace. Lpastu crita kt hsbnd .. nak plak ank first ..tak sabar sgt masatu . Skrg ank dh 6bulan pun still baca pkembangan .

Sy.. Now baru nk masuk 5w. Anak no3. Sblm check upt minggu lepas da download sesiap apps ni. keterujaan nk tmbh baby🤣🤣

sama...dlu masa pregnant,hri2 bkak...skrg bby da kuar,upgrade utk prkembangan bby pulak...pun hari2 bkak jugak...😊😊😊

sama, siap bgtaw suami..tgk anak kita besar buah apa, berat brapa dan info yg ada kt sni sama dgn dr bgtaw..

sama 😄 sekarang dh setahun brsalin pun still bukak app ni..masa mengandung ngan suami skali layan app ni☺️

sama la. dari anak first smpai skrang preggy anak kedua 37weeks pon still excited bukak apps🤣

1hari xtaw brp kali buka..asal terlintas je search la at apps ni..6week here🙆‍♀

saya pn same wlaupn ank ke 3 tp perasaan teruja ttp ada.. nk2 dh lama x mngandung

sama... kena pula first pregnant hari² buka nak tengok, nak baca 😅