Suggestion Update Apps

Hi team theAsianparent Malaysia, if possible boleh tak kalau update apps di mana setiap post ada exact date and time? Thanks??

3 Balas

Patut la kan.. kita dok komen.. rupanya post tu da berbulan2 sudah...😅😅.. tertinggal 'train' rupanya ..

4y ago

Haah dia naik post yg lama dah orang comment balik 😅 kita pun pening mummy

Yes sangat setuju! Post sy yg dah berbulan2 ramai org reply, yg baru takde org reply pun 😣

4y ago

Hurmm kann tak tahu cane nak bagi admin notice post saya ni, dah bagi review semua tapi still belum update😞

Setuju !