Baby kicking

Lahai baby, time xsmpai masa nak kira your kick tu bukan main lg duk berdangdut, bila dh smpai masa kena kira ni dia bukan main liat lg nak kick.. Baby2 dlm perut ni memang gini ke?😂

1 Balas

sama la awak, lepas subuh sampai 8lebih bukan main dia kick, pukul 9 tuh terus lesap. tapi faham juga, sbb mak dia pun lepas ayah dia g kerja, mmg auto lesap juga, so dia pun duk tiru time tuh. 🙄 .

2y ago

sama laa Sya puan mlm aktif siang dia tido Sya cuit2 pon x bgun gak tpi Sya umpan dia gn air sejuk bru laa dia gerak okey laa tuu dripda x gerk lgsung😁