Kira baby kick

Mummys , nak tanya.. bila kita kena start kira baby kick ya? Sy eksaited..skrg baru 20 week tp baby asyik kick ..dia mcm tgh buat senaman dalam tu..kite ni rilek je duk diam je tp aktif betul dianya..skrg dh kena kira ke tendangan dia?#seriusnanya

3 Balas

sy pon start week 18 dh mula aktif. masa tu dh agak baby boy sbb lasak semcm. pastu sabtu bru ni detail scan nmpk la baby boy. siap menonggeng mcm komando rest. jenuh doktor goncang perut nk check jantung dia apa semua. brgegar2 sy kena goncang perut. baby pusing skjp ke terus menonggeng balik. hahaha

tak silap sy..nurse kk sy bgtahu week ke 28 baru mula kira..

28w start kira