Baby 28 weeks memang kurang bergerak ke?

Sebelum ni active sgt..siap pusing2.klau malam lg active..bila kena start kira kick ni.susah betul dia bergerak.lama menunggu.

4 Balas

sama sis dgn sy masuk 28 weeks dah, bby pun gerak" manja ja klu pagi.. mau kira kicknya tu btl" sturggle 🤣.. tpi klu malam fuhh.. aktif benorr sampai mngeras perut di buatnya 🤭🤭

Sy 28w jgk baby gerak gerak manja lau siang hari. Tp bila smpai mgrib malam. Mmg aktif. Tp sy cuba kira gerakan baby betul2 siang hari takut xterasa sgt bila dy tendang.

sy siang dia gerak ngam2 je 10, 11 gitu je, malam time sy tengah tido memang dia start bersilat 😂

Mgkin dia tido kot sis.. sama mcm sy arini bru 28w diam skit sblum ni bkn main dia ninja dlm prut hahahah

2y ago

Makan manis atau minum sejuk hahahaa nanti bangun la tu dia