Kira Kick Baby

Hi semua, sape2 kt sini dh start kira kick baby? Nak tnya memang kena gapkan kiraan setiap 30minit kira satu kick kn? Jadi kalau start 9.00pg,nk cukupkn 10 kick tu 1.30ptg la hbis paling awal kan?

5 Balas

Kalau saya dr 9pg, sampai 10tick selalu jam 6-7ptg. Kdang tak alert sebab kerja😅 takperasan bby kick. Nurse pesan asalkan ada 10 gerakan before jam 9malam.

4y ago

Saya start kira 28minggu 😊

Kira baby gerak dr 9am-9pm. Slalu sye complete 10 kiraan dalam kol 4 lebih. Klau die gerak continuesly kira 1 je kick.

Means your baby very active. If you want to keep track can try the kick counter feature in the app

sy pon bru start kira..biasenye kul 5-6 bru ckup 10.. sbb sy tido biasenya waktu tgh hari

Sy misi ckp gap 15min