37week 5hari . RASA SAKIT

Pagitakdi ada bersama suami lepas tu pukul 8 perut ada mengeras,sakit kat bawah rasa panas2 macam tu,pinggang sakit skit jer.sampai sekarang pukul 1 tak stop lg mengeras stop pon kejap pastu mengeras jer.Normal ke ? Sbb nk pergi hospital awal takut takde bukaan tp kat bawah bila kencing pon rasa sakit sikit

2 Balas

Normal sis akan rasa macam tu jika suami sis lepas dalam. Sebab kandungan air mani memg ada sejenis hormon yang akan bantu rahim jadi lembut dan akan buatkan sis rasa sakit perut kerana kontraksi terjadi. Kalau perut sis masih lagi tak okay kontraksi tu, boleh terus ke hospital ya. Takut dah ada bukaan tu sebab sis pun dah 37 minggu.

sis camne dah..