baby mengeras waktu bersama

Sy nk tnya ni,,baru² ni sy ada bersama dgn suami...waktu sdg bersama tu baby mengeras kuat sgt,,rasa sakit and kmi trus stop xsambung lg...lepas sy usap² perut,,okey skjp tp lpstu baby mengeras lg. ..tu normal ke tak erk ? Sy first mom,,baru 28week #firstmom

10 Balas

saya tak bersma dgn suami lebih dari 1bulan nk ckp kira dekat 2 bulan la...sbb time nk bersma bby cm buat hal dlm perut,dia cm mengeras,sakit,cm cirit lepas tu fikir emm xpayah la bersama dlm brpa minit perut ok.....hahaaaa tak tau la mungkin bby rsa kot..skg lagi 1 bulan nk bersalin klu nk bersama perut ok dh kurg la ragam...tapi masih 1bulan atau 1bulan 1@2kali je bersama🤭🤭

Mcm saya klau nk bersama saya ckp dgn suami jgn buang dalam dan klau nk buat dengan porsisi mengering nty baby mengeras kjp ii je .. sbb saya mintak nasihat dc dulu .. dc kata klau perut makin besar porsisi nk bersama kne mengering atau dogy bru baby x mengeras sngt .. klau nk buang dalam kne start 30w atau 33w sbb time to kita dh nak dekat bersalin kerap bersama dgn suami

mengeras tu biasa. sebab bila ibu rasa klimaks otot akan mengejang. tak tak boleh tu bleeding. dan buang dalam takpe je. itu lg membantu process bersalin dan pembukaan serviks

3mo ago

klau kita tak capai climax but prut mengeras after brsama tu?

Normal sis.. kalau buang dalam bby bole ngeras.. kalau kita orgasm lagi la dia ngeras ..

normal sis. dah 28w kadang BH. kadang orgasm buat rahim kita mengeras.

Rahim sensetif..sy pun Jenis camtu dlu

Normal, air mani suami tu bagi contraction pada kandungan.

suami buang dlm ke?

3mo ago

Sbb sis sndiri terangsang sis, terangsang pun trigger contraction juga

normal tpkita la yg sakit

normal je sis..