Baby x nak susu botol, mommy dah nak masuk kerja

Lagi sebulan nak masuk kerja dah.. baby x nak minum susu botol. So far dah try Anakku, Tommee Tippee, Nuk Silicone dia taknak. Siap pakej gag reflex lagi, xtahu lah lakonan bijak anak2 ni atau betul2 😂 kesian ajar dia sampai kejung2 nangis.. x sampai hati tapi itu je pilihan yang ada any tips dari mommies yg dah berpengalaman masuk kerja n berjaya ajar anak susu botol?

5 Balas

saya ada masalah sama dgn sis, boleh try bg hari2 even dia tknak.. mmg akan ada drama nangis2 sikitt. and cuba try org lain yg susukan, suruh husband awak.. sayaa dh tryy dlm masa 3 hari, Alhamdulillah diaa minum jugak akhirnya, tak susah hati nk gi kerjaa.. sayaa guna botol philip avents..