31week 2day 😍

Lagi 8 minggu lebih jek dah nak bersalin...nervous pon ade jugak! 😱 And tak tahu lah kenapa, akhir2 ni selalu sangat mimpi terberanak 😅 mimpi terberanak dalam kete la, mimpi pecah ketuban la, mimpi tak sempat ke hospital baby dah keluar dulu kat rumah la...😓 Agaknye saya terlalu memikirkan kot, sampai terbawak dalam mimpi...and saya pon tak saba nak jumpa baby...😫 Tengok mommy2 punye status yang dah nak bersalin tu...macam best jek, dah nak jumpa dengan baby...saya lambat lagi, insha Allah hujung bulan 8 agaknye baby keluar...☺️ Doakan saya ye mommy2! TQ 🤗

2 Balas

Sy 30weeks ahaha sama la hari2 mimpi beranak jugak maybe terlalu excited.. semoga kita dipermudahkan aminn🤍

Semoga dipermudahkan

4y ago

Tq sis 😊