MIMPI

Hi ? saya selalu mimpi pasal baby. Mimpi saya gugur janin tu hancur la. Mimpi saya beranak pastu tanam baby la. Baby main kat dalam sungai la. Macam ii saya mimpi tentang baby. Kenapa eaa. Adakah itu perkara biasa ? And saya selalu kena ganguan ii and selalu ditindih semasa tido. Seblum tido Mcm doa dah saya baca tapi still sama kena tindih..

1 Balas

Orang kata mimpi bayi ni x elok.. Nauzubillah... Banyakkan doa ya sis