Serah Diri : Induce

Assalam, hi 🥲 doakan saya dan anak kedua saya dipermudahkan urusan bersalin kalini 🥲 esok saya kena serah diri. Rasa risau dan debar tu tetap ada. At the same time, rasa teruja nak jumpa anak kedua dan nak balik cepat xnak duduk lama dekat hospital 🥲 sebab nanti rindu anak pertama HAHAHA 😂🤣 Doakan saya dan anak urusan dipermudahkan ye 🥲 mak risauuu nih. 2 tahun lepas kena induce 🤣 kalini pon induce. Tak kesah, tapi tipu la x seram 😂😂😂 semoga kita yg nk berjuang di labour room dipermudahkan urusan. AMINNN

7 Balas

semoga dipermudahkan urusan sis...saya pun nebes juga kena serah diri next week untuk induce...kali ketiga😂..

2y ago

in shaa allah...moga Allah memberi pertolongan kepada semua ibu yang sedang berjuang...🥲😇

Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan semoga ibu and baby sihat 🥰

sama la .esok dah kena serah diri .. dah overdue.. excited,risau,debar²,smua ada.

2y ago

tahniah ... esok kena induce .. doakan saya kuat dn dpermudahkan sepanjang proses bersalin

Aamiin Semoga dipermudahkan segala urusan awak bersalin 😍

in shaa Allah .Aamiin dn sya pn sma overdue ni 🥹

semoga dipermudahkan urusan awaq and baby

semoga sis dipermudahkan urusan bersalin aamiin

2y ago

Tq 🥲 Saya dah selamat bersalin semalam. Tq awakk wish 🥲