Elective ceaser

Lagi 4minggu saya kena serah diri untuk elective ceaser . Saya nak tanya pada yg pernah ada pengalaman elective ceaser , doktor still akan selup ke walaupun elective ceaser ye ? Saya duk berharap la tak kena selup nie . 😔

13 Balas

Hai sy newmom bln aug hritu sy elective caeser jgk tak selup yaaa🥰

9mo ago

Tahniah buat awak sebab selamat bersalin sudah . Alhamdulillah kalau tak seluk . Sy pun rasa benda tu tak perlu . Cume risau sahaj