Adakah anda akan melaburkan wang yang banyak untuk stroller bayi yang lebih baik?
Voice your Opinion
Ya, saya inginkan yang terbaik untuk anak saya
Tidak, saya beli mana yang saya mampu sahaja

4559 respon

15 Balas

On my opinion, sekarang tengah covid tak perlu sangat beli stroller because bukan keluar pon. I beli Chicco Goody sebab compact. Tapi kalau tahu baik aim stroller yang ringan tak kisahlah murah pon. Nanti anak dah berjalan, tanak dah naik stroller. Tapi tetap kena bawak kalau jalan jauh sebab akan sangat berguna bila anak tu habis battery and mulalah grumpy nak tido 🤦‍♀️

saya belum beli untuk anak saya walau papanya berdebat untuk membeli. mungkin bila anak dah keluar nanti saya akan pertimbangkan. musim PKP ni duduk di rumah saja dan memang kurang berjalan. memandangkan saya pun jenis kerja cuma ahad cuti dan memang jaranggggggg berjalan, jadi saya tak beli dulu. kurangkan perbelanjaan, beli mana yang wajib dan perlu 😂😂😂

beli mana yang mampu je. pengalaman anak sebelum ni bila dah pandai berjalan, tak nak dah naik stroller

utk anak ke dia, sy pinjam shj..sbb musim² pkp, nk pi Mana aja 😜

Nope..akn bli mne yg mmpu shj depend for.our budget

X selalu guna stroller. So cari yg bajet bajet je

Tak beli stroller pun. Anak tak suka

tidak menggunakan stroller

bukan org ado2😂😂

Mengikut budget