Baby berkahak, susu fm elakkan

Kwn sy ckp kalau baby tgh berkahak, kalau boleh elakkan dulu susu fm.. sbb susu fm adalah salah satu makanan penyebab kahak. Betul ke ni?

6 Balas

Kalau susu badan dah x de Sgt, x kn nk hold dulu pula x bg baby minum susu formula? kalau susu badan meriah x apa lah x yh dah bg susu formula. kalau susu badan x meriah, alamatnye kelaparan lah baby tu..... ada cara nk hilangkan kahak baby tu selain stop susu formula.

12mo ago

mcm mana cara nya ya nak hilangkan kahak tu