Susu Fm apa yang tak berkahak.. anak minum susu Dupro tp kahak makin banyak. Baby baru sebulan

2 Balas

Anak saya pun sebulan. Saya pun try susu dupro hari tu. Anak minum tapi ada bunyi macam kahak jugak. Saya tukar susu fm. Kena try and error susu fm ni. Ikut pada anak jugak. Sekarang saya tengah cuba susu dutchbaby. Nampak macam okay, takde masalah.

tak semestinya kahak tu berpunca dari susu. banyak faktor boleh sebabkan kahak. buat tepuk percussion kat anak.