Sakit pinggang boleh dikurangkan dengan...
Voice your Opinion
Berbaring
Sapu minyak panas
Duduk di atas gym ball

2834 respon

15 Balas

sapu minyak panas & minyak suami urut dari pinggang sampai peha. sbb area situ selalu sakit & lengh². #30Nov20  #TAPSuperMoms

tak slh dlu pnh bc kata kalau sakit belakang dan pinggang duduk di atas gym ball blh release sakit.. #TAPSupermoms

Saya xrasa sakit pinggang, tp more tu sakit kaki, tulang paha. Pinggang pulak jarang skli sakit

Berbaring senang pastikan di permukaan yang empuk. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

baring dan suami sapu minyak panas sambil urut2.

saya akan baring untuk mengurangkan rasa sakit

sy biasenye berbaring je tuk hilangkan sakit

baring je la senang..hii #TAPSupermoms

Baring paling berkesan.

Sapu minyak panas 😁