Adakah anda ada mengalami tanda kurang zat besi ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4873 respon

14 Balas

seblm pregnant ok je HB sebab selalu check semasa derma darah. tapi masa pregnant dah slalu loya xda selera makan mmg menurun, naik pun borderline je

hp sy ok je tp hujung2 nk masuk trismester ke3 ni berat turun 2kg pelik bin ajaib niii makan mcm biasa je

Awal² Jer Hb Selalu Rendah .. Masuk 7 Bulan Hb Mula Okeyh Sampai Sekarng .. Alhamdulillah ..

Alhamdulillah syukur sepanjang kehamilan ni masih maintain. Cuma simptom2nya saja yg masih.

ya...spjg hmpir 8 bln prgnnt dh 4X tkr ubt hematinic..hb xcntik..last ubt br hb naik

Alhamdulillah, buat masa sekarang takde. Harap berkekalan sampai bila-bila.

saya anemia in pregnancy..pernah masuk ubat, pernah juga masuk darah

terlebih2 zat besi shingga diberikan ubat mgurangkn zat besi

Ok je sepanjang kehamilan..syukur ☺️

I was anemia in pregnancy