Risau

A'kum. Sy dh 33w4d. Sy risau sbb ramai kata sy mgkin tk boleh brsalin normal sbb sy rendah. Betul ke?

11 Balas

Sy pun rendah je 151...alhamdulillah dh bsalin 2 org ank..dua2 bsalin normal..jgn dgr sgt ckp2 mcm tu....tinggi rendah xde kaitan dgn bsalin...

sy pun rendah 145 je, alhamdulillah sy bersalin normal. first 2.29 kg, 2nd 3.3kg,3rd 2.9 kg 3 3 anak semua bersalin normal

5y ago

sama la, masa scan doc kate anggaran berat baby 3.8 doc nk operate jgk, tp masa dlm lb sy da nak teran, dic bising cakap sy x boleh normal kne operate, tp sy mmg da x tahan nak teran juga, alhamdulillah kluar lah seketul girl 3.3kg 😂

Wkslm... Jgn dgr kata org sis... Insyaallah kte blh brsalin normal... N trnyata sy and no2 brsalin... Sy rndah je... Tggi 137

Sy pun rendah jga..145cm..n kurus..normal je bslin..skrg preg 3rd bby..due bln 9..😊😊..xperlu dgr ckp org..bykkn doa..

Sy 145cm je sis. Alhamdulillah normal.. jgn fkir bukan² sgt, doa bnyk² smoga dipermudahkan 😘

mindset kena betul sis. pedulikan org. fikir nak normal je insha allah allah permudahkan

suami sy pon ckp cmtu.. tp alhmdulillah..sy bersalin normal..sy 146 je tinggi

Saya pun rendah,alhamdulillah 3 org anak srmua normal

Don't listen to others sis.. 😊 All is well

Rendah awak bapa cm sis?