risau !

Hye gais, Saya ada baby 5bulan, then saya merancang kaedah Iucd, ofcos la dh bersama tu kan. Last month nov 19, sy period to period yg sgt sakit mgkin sbb effect iucd tu.. then saya tgu priod bulan 12 tk dtg. Tp pain tu ada rasa mcm nk priod. Tgu punya tunggu tk ada jgk smpai rini, cme sy ttbe mcm dtg kputihn gatal . Tp 3 hr je yg gatal tu , then amek ubat sumbat dye tnya ad merancang ke ye ckp guna iucd ,dye ckp mmg effect skit la sbb pakai alat. Skrg ni yg sy confius, tali iucd tu skjp ada skjp tk rasa ? sy dh risau termengandung lg dh laaa csec yg baru ni tu.. nk p scan iucd tu pon sy jd risau ? .. hmmm tp nk kata mgandung sy tk rasa badan sy mcm mengandung.. sbb klu mgandung sy dh rasa lesu ltih tk ckp nafas ni tak rasa pape .. cmaner ye ?

2 Balas

Maaf sis, takde experience tentang ni. Mungkin sis boleh buat upt utk confirmkn

Try je check upt . Kalau negative nasib baik