Hai mommies nk tanya siapa yg ada expriance anak kulit mcamni..pakai seba med tak jadi,

Kulit muka n kepala kering dan gatal,kesian dia asyik garu2

Hai mommies nk tanya siapa yg ada expriance anak kulit mcamni..pakai seba med tak jadi,
2 Balas

Saya minta maaf ya mommy sebab saya tak lalui apa yang mommy lalui. Pada pendapat saya, better mommy bawa anak jumpa pakar pediatric di hospital. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini. Saya doakan semoga mommy dipermudahkan urusan dan moga baby cepat sembuh. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Anak saya pun sama pakai seba med pun tak jalan . Kulit jadi kering