Adakah si manja anda mempunyai bahagian pada kulit kepala yang tidak tumbuh rambut?
Voice your Opinion
Ada
Tidak

24251 respon

45 Balas

Ye , ank sy cukur bantal .. rambut die mase lahir lebat syantik🥰 .. arie ke 6 husband cukur buang rambut kotor , bile tumbuh kali ke 2 to tumbuh die x segate plak😩ad x mommy² yg tahu cara nk lebatkan rambut ?

2y ago

masa lahir lebat je rmbut ingat smua tmbuh jadi sy tekan "tidak" lepas tu tiba2 slpas cukur dpan lebat tp blkng hmm lmbat nk tmbuh 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 lawak pulak sbb dpan je mcm upin pulak

tips yang saya gune untuk lebatkan rambut inshaallah korang boleh cube dengan letak susu ibu dekat kepala baby. alhamdulillah anak saya umur 2 minggu baru cukur tak sampai sebulan lagi rambut dah lebat 🥰

anak saya blkg rambut lebat, atas embun2 lambat tumbuh, tgok mcm botak tgh 😂

2y ago

sma lah....ank sy pun😆😆

alhamdulillah anak saya rambut tumbuh sekata tak cukur bantal. masa lahir pun rambut lebat. anak sya tido tak guna bantal. sebab tu la kot tumbuh sekata ja rambut

3mo ago

Anak sy pn tak tido atas bantal tp cukur tilam pulak 😂. Bhgian belakanf lambat tumbuh, depan da lebat dah

anak sy kseluruhan rmbut tumbuh lepas cukur. bila tgok bhgian blkag. Org tua2 kata makan bantal rmbut lmbt tumbuh. 😌

rambut anak saya masa lahir sangat lebat , bila dah cukur pun masih lebat cuma agak kasar macam rbut boy tapi dia girl

2y ago

masa lahir terus mom kasi botak ke rambut bby sebab baby sy pun masa lahir tebal dan lebat

baby sy bru 2 bln lbh mase umur 1 bln cukur,standard la cukur bantal rambut xtubuh sekate..,ni masok 3 bln nak cukur laen plk..🤣

sebab kena operate buang bisul dkt kpla sebelum ni terus tak tumbuh2 rambut

sy guna minyak kelapa dara utk ank sy.. Alhamdulillah.. rambut tumbuh cantik je.. sekata lebat

2y ago

sy guna minyak kelapa biasa je kak beli.. mcm2 jenama..

Hehe...rmbut bby halus sgt.. 😂😂ke sbb bby lahir pramatang ...rmbut take time nk tumbuh