Minum air delima boleh menjadikan kulit bayi putih kemerahan. Mitos atau fakta?
Voice your Opinion
Mitos
Fakta

7756 respon

31 Balas

Kalau mak ayahnya putih, tak minum apa2 pun akan putih, kalau Kedua2nya gelap, minum lah apa2 pun tetap tak putih 😅. Putih hitam bukan pengukurnya. Yang penting menjadi penyejuk mata buat ibubapanya.

metos.. factor kulit baby bergantung pada genetik keturunan mak ayah. xkan minum punya pasal. kalo minum delima mencantikan kulit. baby normal baru lahir kulit cerah. mudah percaya bende kurafat xde fakta

Mitos. Xde kena mengena. Kalau minum air bandung, kulit baby jd pink ke 😁

3y ago

Haha win sis

Xtau la nak kata..2 adik ipar minum air soya elok anak keluar putih..depa laki bini kulit tak cerah

Xtau nk ckp mitos ke fkta bb ad org ckp selalu aml ms ngndung bby kuar kulit putih merah

kulit bayi ikut mak ayah.. xde kena mengena dgn makanan.. mitos je

Tak pasti, tapi saya minum untuk menghilangkan loya

Klau kulit kita mngkin betul sbb ada vitamin c

🤣🤣🤣 dalam mimpi je...semua mitos

kulit mak yg minum air delima cantik..