Berapa lama anda gunakan krim stretch mark untuk hilangkan kesan?
Voice your Opinion
Kurang dari sebulan
1-2 bulan
2-3 bulan
3 bulan dan ke atas

2413 respon

45 Balas

saya guna vaseline je bile perut dah mula naik. alhamdulillh dah 4 kali mengandung blm penah ade stretchmark cuma ade line hitam dari pusat kebawah je. #26Nov20  #TAPSuperMoms

Boleh suggestkan krim yang bagus untuk hilangkan stretch mark? 😔

Takde stretch mark sebab from 2 month onward everyday pakai losyen

x pernah guna..syukur perut masih cantik x da tanda strechmark

tak pernah guna sebab tak pernah ada stretch mark

tk pernah guna langsung, sbb tkda strechmark

Alhamdulillah xpernah ada stretch mark lg

X penah pkai sebab xda stretch mark..

X guna sbb xde stretch mark 💃🏻