Adakah krim 'anti-stretch marks' betul berkesan untuk menghilangkan garis selulit anda?
Voice your Opinion
Berkesan
Tidak
Tidak tahu

9950 respon

44 Balas

berkesan utk sesetengah org & jenis selulit.. selulit putih tu payah la nak hilang kena buat treatment

Sy gna lotion baby Johnson jer utk sapu kt prot.. Sbb msuk trimester ke3 jd gatal2 sikit prot... Huhu

kdg pakai kdg x. selalunya xpakai sbb xd stretch mark pn. pakai bile rse ketattt sgt

selalu letak krim vaseline sensitive tu kat bahagian perut elak kering and gatal...

Tak pasti, sebab saya pakai lambat. Masa tu dah ada stretch marks. Sekrg still ada

boleh tolong recommend tak...apa anti-strech marks yang betul berkesan di pakai

Sy sapu lmbt ms 4 bulan kandungan....skrng ank setahun br ilang sikit2.. hehe

x tahu..dan x pernah pakai sebab x pernah ada stretch Marks bila mengandung

Maybe? Sbb sya xpkai any anti stretch mark lotions when i was preggy

ntah..sbb dua Kali preg 2 Kali jgk la x de stretch marks 😂