Please yang dh brsalin tu bagitahu sya brpa kos untuk bersalin di kerajaan, bersalin normal our cser

Kos bersalin ?

62 Balas

Warganegara ke tak? Warganegara normal bawah RM100. Bukan warganegara ribu lah juga... Ada yg sebilik gan saya ari tu bersalin 2k+ anak masuk nicu kira lain pulak. Hospital kerajaan.

sa anak 4 sdh tpi kos bersalin d kerajaan tak pernah lg smpai rm100 , saya bersalin normal

2mo ago

ya betul,sama jgk,dua2 anak bersalin hospital kerajaan lebih kurg rm100

Sy bersalin 3 ank kt gov semua normal. Ank first rm27.50, second rm30++, third dlm rm50 mcm tu. X smpai rm100. Kalau czer sy x sure. Rasanya masih sgt affordable.

bersalin kat serdang.. esok nya keluar.. alhamdulillah baby kurang kuning nya so tak perlu warded lagi.. kos rm24.. wad selesa.. labor room pun selesa

bersalin normal kerajaan kos bwh 200 je ... ikut brpa hari kita admit lps tuu anak kena kuning ka x ... lps tu check up Ibu smua cmpuq bwh 200 jee

selain hosp putrajaya & cyber...xde depo. normal +/- rm100, czer +/- rm300. tk termasuk if bby masuk wad. if pkai GL gov akn ditolak once pencen.

2mo ago

tkde tolak pencen pun. bapak saya dh pencen tkde tolak GL pun

Sy bersalin czer rm150…sehari dlm wad pemerhatian,stay 4hari dlm wad biasa.baby dlm bilik scn..bg sy murah sgt.kalau bersalin normal lg murah

sy bru je bersalin czer sebuln yg lalu kat hosp kajang. 4 hari 3 mlm xsampai rm200 trmasuk ubat. so klu normal should be murah lagi dari tu.

2mo ago

wad yg ramai2 mula2.. pstu nurse suruh msuk bilik yg 1 bilik 4 org tu. tp time tu ada 2 org je dlm bilik tu.

syukur sy rasanya xda bayaran apa2 dekat hospital kerajaan.. sebb ,sy penderma organ stem cell ,jadi saya Ada kad khas penderma...

2mo ago

Kalau organ donor mmg free dkt hosp kerajaan shj ka mcm mana ya? Sbb sy due bulan 8 ni n kalau betul free syukur alhamdulillah sbb sy pun organ donor jugak

tahun 2021 sy masuk ward 17/10 pukul 5 pagi . pukul 12malam 18/10 sy bersalin . kena bayar Rm27 je untuk bersalin normal