Kontraksi ke?

Korg nk tnyaa.. saya dh lebih 4 hari due baru hari ni rasa sakit pinggang dgn bawah perut.. pebih2 lagi bila baring sakit sgt.. itu kontraction ke? Sbb was2 rasa nk g hospital.. perut ada je mengeras semuaa .. perlu ke pergi hospital ni?

3 Balas

Patut dh smpai due pergi hsptl sis. Nti nurse akn check semua, if xde pape dktr akn bg tarikh serah diri.

Sis better pergi je hospital, takut nanti anak lemas, emergency cser..

pergi sis. dah masanya tu nak bersalin