Sakit kontraksi

Bila patut sy pergi ke hospital bila saya rasa sakit.. Setiap mlm saya rasa sakit sgt.. Tp selang selang sakitnya.. Selalu bukaan cm tu cmne nk tahu dah buka ke blom.. Sy sllu tahan je sakit xpergi pun hospital.. Sy da 38weeks

2 Balas

Better sis g hsptl k... Chck..at least tw condition sis mcmne dgn bby..nti sis tahan2 tkut nti bby lemas dkt dlm..mg d pmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

Alhmdulillah..mg d pmudahkn segala urusan sis..aamiin..jg dri bebaik ea😉✌

sis pergi je hospital.. mungkin sis dah buka CM kot tu..klu dah ada sakit selang selang MCM tu..sbb sis pon dh cukup bulan tu 38weeks,