Kehamilan

Assalamualaikum ibu² . Skrg dh 35week .pinggang sakit sgt² ,lpas duduk tu bila nk bangun rasa nk tercabut urat punggung , perut kerap jgk mengeras . Baby alhamdulillah aktif je . Cuma Sy nk bertanya , perlu ke Sy ie hospital yea ? Sbb skrg ni Sy tgh bkerja ,ke sbb Sy trlalu aktif ? Naik trun tngga ? Bila dpikirkan balik masih trlalu awl kalau nk prgi hospital pun, entahlah rasa mcm was² plk .

1 Balas

kalau Sy lebih prefer pegi je check sis. sbb kte tak tawu sgt. better tunjuk pada yg pakar. tenang sikit hati