BERPANTANG DENGAN SHAKLEE

Korang yg ade bajet lebih ,cuba la berpantang dengan VIVIX , especially utk luka czer , ramai mummy yg pantang dgn vivix , cepat sembuh luka alhamdulillah . It works wonder cuz it comes from the best ingredient 🥰

BERPANTANG DENGAN SHAKLEE
4 Balas

ada soalan boleh tnya kat sini atau direct ws ye ☺️

4y ago

harga asal rm475 sekarang rm380 free postage rm10 free membership rm35 jimat rm140 puan 😊 kalau berminat boleh tekan tggalkan phone no atau ws syikin 0135897073 .nnt syikin explain detail ✌️

berminat boleh contact syikin 0135897073

Ye betul tu.. Sy pn amk vivix

👍