After bersalin

hai mommies..lepas korang bersalin, nak cepat baik luka time tengah pantang jamu ape lebih prefer? vivix/resv/mustanir JRM by bonda rozita?? atau ada yg lain korang pernah try

2 Balas

nak cepat baik just jaga makan, jaga luka. seminggu dua selalunya luka dah sembuh. jamu2 ni kalau baby ada kuning, tak boleh makan dulu.

sye xmnum pun ap ii jmu pntng pun ala kadar je sbb bby warded sbln sbb pramatang so hri ii kena pi hospital hntaq ebm