Supplement untuk czer

Hai mommies...smggu lagi sy kena admited utk czer sbb history emerg.czer uri pecah bby ptama..so dktor pkr sarankan sy bsalin mlalui pbedahan utk bby kdua ni..nak tanya ada tak yg amalkan vivix shaklee kat sini n mmg ssuai utk ibu bsalin czer ka?ke momies2 ada tau supplement yg ssuai lg bole kongsi2 😘 Kalau elok utk luka czer mcm nak cuba amalkan..huhu..thanks..🙏

1 Balas

Boleh makan vit c plus, zinc plus shaklee. Dua tu bgs utk czer. Lain dr tu banyakkan makan sunquick 3x sehari. And minum air sunquick oren tu without gula hari2 2x. In shaa Allah cepat baik luka czer. Sy dua2 anak czer. Anak ketiga otw 😂