Makan Maggi boleh ke

Korang, siapa sini selera nasi takde ? Korang buat mcm mana yer ? And kalau mcm makan maggi okay ke ?

6 Balas

sy dri pregnancy ank prtma shgga la prrgnancy ank kedua pd first trimester mmg xde selera nk mkn nasik .. tekak rse kembang & loya .. tpi kdg kdg paksa jugak diri ni makan nsik .. so sy mkn megi jarang jarang .. slain tu sy mkn bihun kuih muih roti buahan sup kerepek utk kudapan sbgai ganti asal perut terisi nnti masuk angin bahaya pulak klau kne gastrik