Anak makan Maggi goreng Gardenia

Bagi anak setahun 2bulan makan Maggi goreng Gardenia Okey tak,anak susah sikit nak makan nasi ,tengah hari bagi nasi petang baru bagi Maggi goreng .baru dua kali dia makan

2 Balas

Mmm bagi saya la, tak digalakkan sebab processed food. Awak boleh cuba buat sendiri, ikut cara kita nak buat macam mana. Beli instant noodles. Cth: Brand Youmee Perencah boleh guna brand Adabi, saya selalu guna perencah kari ayam/daging (tak pedas sangat pun bagi saya, boleh adjust) Then masukkan sayur dan protein yang kita nak.

Takpe klo ank x nk ns, jemu kot. Maggie tu boleh ganti dgn brand youmee. Bhn dia sesuai utk bdk. Sdp jugak. Ank sy suka. Biasa sy buat sup ayam ltk youmee jd la ala2 maggie ayam. Buat goreng pun sdp . Rencah kari saya suka guna faiza gulai ikan. Tak pedas langsung. Buat kari telur ka ayam ka. Laju mkn.