Makan Maggi boleh ke

Korang, siapa sini selera nasi takde ? Korang buat mcm mana yer ? And kalau mcm makan maggi okay ke ?

6 Balas

sy dri pregnancy ank prtma shgga la prrgnancy ank kedua pd first trimester mmg xde selera nk mkn nasik .. tekak rse kembang & loya .. tpi kdg kdg paksa jugak diri ni makan nsik .. so sy mkn megi jarang jarang .. slain tu sy mkn bihun kuih muih roti buahan sup kerepek utk kudapan sbgai ganti asal perut terisi nnti masuk angin bahaya pulak klau kne gastrik

Sis nk makan megi boleh sebulan selali sahaja sbb megi tk sesuai utk ibu hamil … nak makan megi rebus kan megi tu terlebih dahulu … dan buat kuah asing lps tu br tuang kuah dlm megi telah d rebus tq tu cara buat

SY pun Jd mc tu xde selera nk makan nasi tu Allah...kadang bun,kdg Maggie kari..tp dlm mggie SY letak sayur ,telur,tahan la perut Smpai mlm pastu cari kuih² belah ptg itu ja la yg sy makan.

Boleh. Saya haritu punya la teringin maggi, dalam 7 weeks kot, 2 malam turut2 makan megi pedas kari buh telurrr ya allah surrr sgtttt.

Boleh. Saya jarang makan maggi, kecuali teringin. Saya akan tambah macam2 dalam maggi, sayur, protein biar meriah sikit 😅

saya boleh telan pun maggi je. sy mkn je maggi pun 🥹

7mo ago

Seminggu sis makan berapa kali ??