Batuk

Memandang keadaan cuaca yg seberapa ni..aduh..sakit sgt kna penyakit batuk kering ni..kalau mlm2 hari ke sblm tdo or awal pg mmg dtg la batuk kering ni..ada sapa2 yg tahu bagaimana nk hilangkn sakit batuk kering time pregy ni..

3 Balas

Kalau saya jumpa doktor and doktor bagi ubat sebb ubat ade yang boleh ambil ade yang tak boleh .. So jumpa doktor lagi bgos lagi cepat sihat . Take care mummy

sy pn..dh 2mgu..dktr amik sample kahak.die ad bg ubat batuk bentuk pil..tp sy xmakan..takut pulak..

5y ago

pilny warna pink cair ke sis..sy dpt pink cair..tp takut nk telan..tp dh kurg sikit lh dr awal2 sbb mnum air bnyk..

boleh ambil supplement shiruto dpd BE international sis. utk kuatkan immune system